"Learning the order of magnitude of the human spirit and consequently dealing with its complexity is art." -Vera
RONA POEMS is a new mix of Romanian and English poetry. On this blog I post the latest poems inspired by my latest muses.

Wednesday, June 21, 2023

PR Lessons

Nu stiu ce s-a inteles din Luceafarul ala, dar ar fi trebuit sa se inteleaga urmatoarele: 

Tu esti un pic cam prea self-aware, iar Traistariu n-are de niciun fel simtul penibilului, ceea ce e rau, dar e si bine-ntr-un fel. 

Traistariu posteaza on a daily basis, ceea ce tine fanii in priza, are darul de a nu se face uitat. 
E bine sa fii profesional, dar nu scortos. Aicea e un fine line care e delicat. Dar se pare ca e mai bine sa fii oricum, decat deloc. 

Traistariu e celebru pentru pozele alea care l-au adus de multe ori in gura presei si care mie personal nu-mi displac. E zbanghiu, e simpatic. A nu se intelege altceva. Deci nu asa. 
Dar e bine sa postezi mai des chestii despre tine, orice. Lumea vrea sa vada orice. 

Si nimeni n-o sa te judece prea tare, indiferent ce faci. Ce e val, ca valul trece. 

Si nu, n-ai vrea sa fii ca Traistariu, mie imi convine de el asa, dar nu e bine pentru el. El daca avea o educatie ca a ta, poate ca ar fi ajuns ceva de capul lui, dar n-a avut norocul asta. Sau ghinion, poate, c-ai fost terorizat de mic, saracu de tine. 

El e cantaret, tu esti artist. Voce ca a lui si inocenta aia n-o sa ai niciodata, dar nici el n-o sa aiba niciodata creativitatea ta si rangul tau nobiliar. 

Dupa ce termini cu examenele, fa putina animatie, ca degeaba faci tu nu stiu ce videouri artistice si scoti nu stiu ce albume de care n-a auzit nimeni. 

Eu postez in fiecare zi. Bune, rele, nu conteaza. Deci nu cadea in greseala ca, din dorinta de a posta doar lucruri perfecte, sa nu mai postezi deloc. 

O sa incerc sa fac chestia aia, si cum o iesi o iesi, ca nu am prea mult timp sa repet. deocamdata e jalnic, dar asta e. 

Daca as fi incercat sa fac totul perfect, as fi facut o singura chestie in toata viata mea, insa eu faceam aproape cate una pe weekend, dupa care ma duceam luni la puscarie de la 9 la 5.

Bine, eu nu-s profesionist, dar nici ca profesionist nu trebuie sa te biciui foarte tare. Tu esti prea serios, o gluma, o chestie, trebuie si putina relaxare in tot ce faci. 

Ideea e: Nu sa dai rasol, ca nici nu faci tu asta, dar sa postezi chestii simple, un selfie, o fraza simpla, ca sa tii lumea in priza. 

Nu tre sa dedici totul unui singur individ, ca nu merita nimeni atata atentie. 
Tu esti cel care contezi cel mai mult in viata ta. Si, cu cat ai mai multa audienta, cu atat te simti mai tare. Degeaba esti nisat si smecher, daca nu te stie nimeni. 

Nu tre sa-ti imaginezi ca e nimeni cine stie ce, ca sa te judece pe tine. 
Eu chiar nu pricep cand ai avut timp sa faci atatea chestii si bine, tu nu dormi? 
De pe ce planeta ai venit? 

Pauza vreo 2 zile, ca sunt in urma cu tot. Nu merge chiar asa. Eu nu sunt de pe Marte.

No comments:

| Home | Fashion | Global Politics | The Black Sea | Poetry | Dance | Endocrinology | News | Comments |Contact| Archive |